Fysioline Academy of Finland (FAF) mukana liikuntapäivässä!

Fysioline Academy of Finland (FAF) on koulutusorganisaatio, joka tarjoaa erilaisia koulutuksia liikunta- ja hyvinvointialalle. FAF-koulutuksilla voit mm. pätevöityä personal traineriksi, ryhmäliikunnanohjaajaksi ja ravintovalmentajaksi. Lisäksi tarjolla on monipuolisia, lyhyempiä jatko- ja lisäkoulutuksia. Lue lisää verkkosivuiltamme.

Liikuntapäivän aikana järjestämme luentoja Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa. Näistä lisätietoa lähempänä tapahtumaa!

Lisäksi arvomme kolmelle onnekkaalle kahden päivän mittaisen FAF Foundation koulutuksen!

FAF Foundation on fyysisen harjoittelun ja ravitsemuksen peruskoulutus. Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot terveydestä, hyvinvoinnista sekä harjoittelusta ja se sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää omasta terveydestään, fyysisestä kunnostaan, erilaisista harjoittelumetodeista ja terveellisestä ravitsemuksesta. FAF Foundation koulutus toimii väylänä personal trainer koulutuksiimme sekä sopii mainiosti myös aktiiviliikkujille.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>